Specificații ASUS Zenfone 4 – Cel puțin trei modele de nivel mediu vor fi anunțate în curând

ASUS a trecut deja de stadiul tatonării pe piața smartphone-urilor, fiind deja la a treia serie ASUS Zenfone. V-am povestit deja despre mai toate modelele ASUS Zenfone, ASUS Zenfone 2 și ASUS Zenfone 3 pe care am avut ocazia să le utilizez.

Mai mult, urmează ca săptămâna viitoare să fie anunțate oficial noile terminale Zenfone 4. Ale căror configurații au apărut deja pe internet și pe care le detaliez în continuare.

Modelul de bază, Asus Zenfone 4 ZE554KL, are un ecran Amoled de 5.5 inchi cu rezoluție 1920×1080 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4GB memorie RAM, 64GB capacitate de stocare internă și slot microSD cu suport de până la 1TB.

Există o cameră frontală de 8MPix și un sistem dual de camere pe spate, cu senzori de 12Mpix și de 8Mpix. Zenfone 4 va avea un preț de aproximativ 500 de Euro.

Din câte văd nu s-a renunțat la construcția cu sticlă pe spate. Mă așteptam la metal sincer să fiu, pentru că sticla este foarte alunecoasă.

ASUS Zenfone 4 Selfie ZD553KL are un ecran de 5.5 inchi cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 430, 4GB memorie RAM, 64GB capacitate de stocare internă și o cameră de 16Mpix pe spate. În timp ce pe față are un sistem dual de camere cu senzori de 20Mpix și 8Mpix, cu un unghi de cuprindere de 120 de grade. Va costa aproximativ 300 de Euro.

ASUS Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL are un ecran Amoled de 5.2 inchi cu rezoluție full HD,  procesor Snapdragon 625, 4GB memorie RAM, 64GB capacitate de stocare internă, cameră de 16MPix pe spate și un sistem dual de camere de 24MPix și 5MPix pe față (tot cu lentile cu unghi larg de cuprindere de 120 de grade). Acesta va costa aproximativ 400 de Euro.

Sincer să fiu, mă aștept la cel puțin încă un model, cu o fișă tehnică de top și un sistem dual de camere mai performant decât cel de pe Zenfone Zoom S.

Revin cu detalii.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *