LG V30 arată chiar foarte bine

LG nu prea a excelat în recenta perioadă din punct de vedere al design-ului la terminalele sale de top. Ba chiar aș considera urâțele modelele LG G5 și LG G6, cel puțin în comparație cu alte terminale concurente. Singurul terminal LG care mi-a plăcut foarte tare a fost LG V10, care avea un look chiar deosebit, deși era destul de masiv.

Iată că noul LG V30 care va fi anunțat oficial cam peste două săptămâni și-a făcut apariția în toată splendoarea pe internet.

 

Hai că arată foarte bine, nu? Cel puțin mie îmi place foarte tare, are un look simplu dar de efect. După cum se observă, LG V30 are un ecran care ocupă aproape toată suprafața frontală (unul de 6 inchi de tip Oled se zvonește) și nu-i lipsește nici sistemul dual de camere pe spate.

Revin cu detalii la momentul oportun.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.