ASUS Zenfone 4 Pro – Arată bine, este performant și are un sistem dual de camere care promite

Iată că am aflat și detaliile lui ASUS Zenfone 4 Pro, vârful de gamă al actualei generații de smrtphone-uri ASUS. Acesta este motorizat de cel mai puternic procesor la ora actuală, Snapdragon 835 de la Qualcomm, asistat fiind de un chipset grafic Adreno 540 și de 6GB memorie RAM. Vor fi modele cu un spațiu de stocare intern de 64GB sau de 128GB, ambele cu un acumulator de 3600mAh.

După cum se observă, terminalul ASUS Zenfone 4 Pro arată chiar ok, spatele fiind acoperit tot cu sticlă. Butoanele de control sunt poziționate în afara ecranului Amoled de 5.5 inchi cu rezoluție full HD iar cel de Home are integrat și senzorul pentru amprente.

După cum mă așteptam, pe spate are un sistem dual de camere

  • una cu un senzor de 1/2.55 inchi Sony IMX362 de 12Mpix, lentile cu o deschidere a diafragmei f/1.7
  • o alta cu senzor de 16MPix și o distanță focală diferită, astfel că la comutarea între cele două se crează un zoom optic 2x.

Ambele camere au stabilizator optic de imagine pe patru axe și focalizare prin detecție de fază. De menționat că și pe acest model Zenfone 4 este utilizat senzorul Sony IMX362 pe care l-am întâlnit la ASUS Zenfone Zoom S și de ale cărui rezultate foto-video am fost chiar mulțumit.

Bănuiesc că la noi în țară va fi disponibil mai spre finele toamnei.

Ce sper eu cel mult și mai mult? Sper ca noile terminale ASUS să aibă o interfață nouă, o aplicație foto nouă și mai puțin bloatware. Rămâne de văzut dacă așa se va întâmpla.

Revin cu detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *