Panasonic SC-UA4 – Un sistem audio portabil și complet

Panasonic prezintă pe site-ul oficial din România un sistem audio portabil chiar mișto – SC-UA4, cu un design modern și capabil să redea muzică din aproape orice sursă audio.

Are unitate CD, USB compatibil mp3, intrare auxiliară de 3.5mm, radio fm dar și tehnologie bluetooth, pentru a te putea reda muzica preferată de pe un smartphone.

Panasonic SC-UA4

Panasonic SC-UA4 este tip stereo, are 2 difuzoare cu 2 căi (bas reflex), 4 tweetere de 4 cm, 2 woofere de 13 cm, totul cu o putere de aproximativ 300W (bănuiesc că nu RMS). În orice caz, poate reda muzica la un volum acceptabil, chiar și pentru o mică petrecere.

Este compatibil cu o aplicație Jukebox și are funcție karaoke, în caz că vă ține vocea.

Mai multe detalii despre acest Panasonic SC-UA4 pe site-ul oficial al Panasonic România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *