QNAP TS-453BT3, NAS cu patru sertare și conectivitate Thunderbolt 3

QNAP Systems prezintă TS-453BT3, un server de stocare în rețea cu patru sertare și conectivitate Thunderbolt 3 prin internediului unui card PCIe QM2 preinstalat, plus două sloturi M.2 SATA. TS-453BT3 este echipat cu un procesor Intel Celeron J3455 quad-core tactat la 1.5GHz (burst până la 2.3 GHz) și cu 8GB memorie RAM DDR3L în dual-channel. Cardul QM2 preinstalat furnizează cachingul SSD și conectivitatea 10GbE, cu viteze de până la 683 MB/s.

Prin intermediul celor două porturi Thunderbolt 3, acest NAS este capabil să ofere viteze la citire de până la 514 MB/s, un atuu pentru cei care editează video la rezoluție 4K sau pentru transferul rapid al fișierelor. Are și un convertor unic Thunderbolt-to-Ethernet (T2E) care permite calculatoarelor fără porturi Ethernet (cum ar fi MacBook Pro) să acceseze resursele rețelei prin intermediul unei conexiuni de acest gen. 

Normal, cel mai recent sistem de operare QTS 4.3 oferă o gamă largă de aplicații prin intermediul magazinului App Center: “Qsearch” pentru căutare full text și găsirea imediată a fișierelor; “IFTTT Agent” și “Qfiling” ajută la automatizarea fluxului de lucru al utilizatorilor pentru îmbunătățirea eficienței și productivității; “Qsync” și “Hybrid Backup Sync” simplifică partajarea fișierelor și sincronizarea între dispozitive; “QmailAgent” și “Qcontactz” permit un management facil al multiplelor conturi de email și informațiilor de contact. Și mai sunt multe altele, care îl pot transforma într-un adevărat server.

Are și HDMI 4K, astfel că poate fi conectat la un ecran mare, eventual comandat prin intermediul telecomenzii din pachet.

Specificații principale
TS-453BT3-8G: Model turn cu 4 sertare; Procesor Intel Celeron J3455 quad-core la 1.5GHz (burst până la 2.3GHz), RAM 8GB DDR3L SODIMM dual-channel; HDD/SSD 2.5″/3.5″ SATA 6Gbps, hot-swappable; Porturi 2 x Thunderbolt 3, 1 x 10GBASE-T LAN, 2 x Gigabit LAN; 2 x HDMI v1.4b (până la 4K UHD); 5 x USB 3.0 (unul frontal; patru în spate); Sloturi 2 x M.2 2280 SATA SSD, (card QM2 PCIe pre-instalat); Ecran OLED cu butoane sensibile la atingere.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *