iPhone X, din 3 noiembrie la Vodafone România

iPhone X este disponibil la precomandă la Vodafone Românoa începând de vineri, 27 octombrie, atât online pe www.vodafone.ro cât și în magazinele operatorului. Comenzile vor fi livrate începând de vineri, 3 noiembrie.

Modelul de 256GB costă la liber 1289 Euro sau 799 Euro la un abonament RED 45 contractat pe 2 ani. Cel de 64GB are un preț de 1119 Euro la liber sau 649 Euro la același abonament. Detalii pe site-ul oficial al Vodafone România.

Cu siguranță este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale momentului, cu un design de top și o construcție din sticlă și oțel inoxidabil. iPhone X are un ecran Super Retina de 5.8 inchi (2436×1125 pixeli), procesor A11 Bionic, capacitate de stocare internă de 64GB sau de 256GB și un sistem principale de camere cu senzori de 12Mpix și lentile cu o deschidere a diafragmei f/1.8, respectiv f/2.4, capabil să filmeze la rezoluție 4K/60fps. Smartphone-ul este certificat IP67 și are sistem de încărcare wireless.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *