We Love Photo! Nou concurs de fotografie ASUS!

După cum ne-a obișnuit deja, ASUS revine cu un nou concurs de fotografie dedicat posesorilor de terminale Zenfone. Perioada de înscrieri pentru acest frumos concurs este între 26 octombrie  și 30 noiembrie 2017.

Deși toamna ne-a oferit deja cadre inedite, pline de culoare, tema concursului este una generală și urmează sloganului noii generații de telefoane ZenFone 4: WE LOVE PHOTO! Fiecare participant, neapărat utilizator de ZenFone, poate înscrie în concurs maximum trei fotografii. Acestea pot surprinde peisaje, cadre urbane sau naturale, animale, oameni, obiceiuri sau activități sportive etc.

 

 

La Statuia lui Carol I. #carol #statuia #bucuresti #romania #zenfone4 #cutelefonul

A post shared by Bogdan Petre (@bogux2003) on


 De exemplu, eu sunt tare încântat de poza de mai sus, realizată cu noul ASUS Zenfone 4, un terminal cu un sistem foto principal cu două camere.

Nicio fotografie inedită nu va trece neobservată de jurații concursului, care vor alege cele mai frumoase 10 cadre. Aceștia sunt Călin Stan, Vlad Eftenie, Alin Popescu, Radu Dumitru și subsemnatul, Bogdan Petre.

Iar premiile sunt chiar mișto. Acestea sunt următoarele
• locul #1: un telefon ASUS ZenFone 4
• locul #2: un telefon ASUS ZenFone 4 Selfie Pro
• locul #3: un telefon ASUS ZenFone 4 Max ZC554KL
• 7 mențiuni: câte o baterie externă ZenPower Pro
• 20 premii speciale pe Facebook: câte o mascotă Zenny

Adițional jurizării, organizatorul va selecta periodic câte două fotografii (din cele primite până la data curentă) pentru fiecare din cele 20 de sondaje desfășurate pe pagina ASUS România pe Facebook. Premierea în cadrul unui sondaj foto nu influențează sub nicio formă jurizarea finală.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Atenție, fișierele imaginilor nu trebuie modificate, pentru a se păstra intacte informațiile legate de aparatul (telefonul) folosit la fotografiere. Nu vor fi admise în concurs imagini capturate cu alte dispozitive în afara celor din gama ZenFone. Fiecare câștigător trebuie să poată proba paternitatea fotografiei și a telefonului. Totodată, este important ca adresa de email folosită la înregistrare să fie una activă și verificată periodic, pentru a putea răspunde mesajelor organizatorilor în momentul validării câștigătorilor.

De-abia aștept să văd ce fotografii frumoase au mai făcut utilizatorii de ASUS Zenfone!

Vă puteți înscrie la concurs aici!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *