Black Friday la Vodafone România, oferte bune la telefoane, tablete și abonamente

În  perioada 16 – 19 noiembrie 2017, Vodafone România organizează o campanie de Black Friday care vine cu reduceri la toate smartphone-urile din portofoliu, precum și la tablete, accesorii și abonamente. Reducerile de Black Friday la Vodafone România ajung până la 100% pentru telefoane, până la 50% pentru accesorii și până la 25% la tablete. Modele precum iPhone 8, Samsung Galaxy S8 sau Huawei P10 pot fi achiziționate cu reduceri de până la 240 euro, în funcție de abonamentul ales.

De asemenea, abonații Vodafone România existenți beneficiază, la reînnoirea abonamentului făcută online, pe www.vodafone.ro, de o reducere de 100% pentru primele trei luni din perioada acestuia. Clienții pot alege dintr-o ofertă variată de abonamente cu număr nelimitat de minute și serviciul de roaming inclus, abonamente de date cu reducere de 50% și bonusuri de zeci de GB.

În plus, utilizatorii care optează pentru abonamentele RED 13 sau RED 15 primesc un bonus anual de 50 GB trafic de date, iar pentru abonamentele RED 18, 22, 26 și 31, bonusul de date este de 100 GB.

Ofertele disponibile în perioada Black Friday pentru telefoane, abonamente noi, accesorii, tablete și bonusurile de date sunt accesibile în toate magazinele Vodafone, ale partenerilor, precum și pe www.vodafone.ro și în aplicația MyVodafone.

Informațiile complete despre promoția de Black Friday vor putea fi găsite începând din 16 noiembrie, la adresa www.vodafone.ro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.