Acer Aspire S24 – Un sistem all-in-one atrăgător

 

Acer a prezentat de curând sistemul all-in-one Aspire S24, unul chiar atrăgător și echipat cu noua generație de procesoare Intel.

După cum se observă, la baza sistemului au fost integrate toate componentele importante. Mai mult, în același loc există și o stație de încărcare wireless pentru smartphone-urile compatibile cu tehnologia Qi. Are încorporat și un sistem audio 2-în-1, pentru o experiență multimedia cât mai completă.

Acer Aspire S24 are un ecran IPS de 23.8 inchi cu rezoluție full HD, procesoare Intel de generația a 8-a, modul wireless AC și stocare pe SSD-uri și hard disk-uri cu diverse capacități. Pentru un spațiu de lucru cât mai ergonomic, ecranul poate fi înclinat către față sau pe spate, de la -5 grade la 30 de grade.

Îmi place că ecranul are margini foarte subțiri și este de menționat că are o grosime de numai 5.97mm.

Din câte am înțeles, Acer Aspire S24 este disponibil comercial în Europa cu prețuri de la 1000 de Euro în sus, în funcție de specificațiile tehnice.

Acer Aspire S24

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *