ION Mustang, un retro-sistem audio care arată foarte bine

 

Îmi place la nebunie cum arată acest sistem audio ION Mustang, cu un design inspirat de la clasicele mașini Ford Mustang din anii 1965.

Este de fapt un sistem audio 4-în-1, cu pick-up pentru viniluri de 7, 10 sau 12 inchi, intrare auxiliară, radio și port USB. Normal, permite înregistrarea vinilurilor în format digital prin intermediul portului USB. Are și două mici difuzoare încorporate dar permite și redarea muzicii prin intermediul unui sistem audio mai performant prin intermediul unor conectori RCA.

Din câte am văzut, este disponibil comercial și în România, la un preț de aproximativ 850 de lei. Mai multe detalii pe site-ul oficial ION Audio.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *