Moto X4 – Încă un terminal de nivel mediu disponibil în România

Lenovo anunță disponibilitatea noului terminal de nivel mediu Moto X4 în România, cu prețuri în jurul a 1900 Lei. Acesta este echipat cu un procesor Snapdragon 630, 4GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64GB, plus slot microSD și are un ecran IPS de 5.2 inchi cu rezoluție full HD. 

Noul smartphone Moto X4 are un sistem foto principal chiar util din punctul meu de vedere, cu două camere – una cu senzor de 12MPix cu focalizare automată Dual Pixel 12MP, lentile cu o deschidere a diafragmei f/2.0, și o alta de 8Mpix cu lentile cu unghi larg de cuprindere de 120 de grade și lentile cu f/2.2. Filmează la rezoluții 2160P/4K (30fps), 1080P (60fps), 720P (30fps) și 480P (30fps). Camera frontală are un senzor de 16Mpix și lentile f/2.0.

Mai mult, noul Moto X4 este rezistent atât la stropirile cu lichide cât și la scufundările în apă, fiind certificat IP68.

Alte specificații – acumulator de 3000mAh, wi-fi AC, conexiune 4G, GPS, senzor de amprente pentru securizare.

Îmi place cum arată, nu pare a fi mult diferit față de modelul Moto G5S Plus pe care am avut ocazia să-l utilizez de curând. Dar are cu siguranță un sistem foto principal mai util. Rămâne de văzut daca așa și este.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *