Noapte de decembrie prin București, la plimbare cu Huawei P10

Vineri seara am avut puțin răgaz și am colindat de unul singurl vreme de aproape trei ore prin centrul Bucureștiului. Vroiam să văd decorațiunile de Crăciun de pe bulevardul Magheru și eventual să le fac câteva poze cu Huawei P10, prin intermediul modului de fotografiere Night Shot. Pe care l-am mai pus la treabă și cu alte ocazii – prin București sau prin frumosul orășel Brixen din nordul Italiei. Normal, cu un trepied, pentru că altfel nu iese nimic clar cu acest mod de fotografiere.

Mi-am dat seama imediat că este prea aglomerat pe Magheru, nu aveam șanse să-mi reușească măcar câteva cadre bune. Ar fi trebuit să merg mai în noapte, ceea ce nu cred că o să se întâmple prea curând, nu prea am chef să cutreier pe la 1 noaptea singur pe străzi. Poate dacă mai sunt doritori și facem o gașcă…

Așa că am luat-o la pas pe alte străduțe și șosele și l-am pus la treabă până a înghețat bateria și a crăpat. Pur și simplu telefonul s-a închis deși mai avea 40% din capacitatea acumulatorului. Mă rog, am realizat câteva cadre frumoase, care îmi plac destul de mult, așa că m-am gândit să vi le arăt și vouă.

 

Consider că Huawei P10 este cel mai bun smartphone pentru realizarea unor instantanee pe timpul nopții, normal, utilizat împreună cu un trepied. Pentru că niciun alt smartphone nu mai are o aplicație Night Shot atât de performantă și cu rezultate atât de bune, totul realizat într-un mod pe cât se poate de simplu și de intuitiv.

Tocmai din această cauză următorul meu smartphone va fi tot de la această marcă, deși nici acest Huawei P10 nu este tocmai perfect.

PS. Sper să am chef să ies și la prima ninsoare, tot așa, seara prin București.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Noapte de decembrie prin București, la plimbare cu Huawei P10

 • December 10, 2017 at 4:31 pm
  Permalink

  gogule, cat iti dau astia de la Huawei sa le faci reclama? sincer acuma… ca nu mai folosesti alt telefon la pozare…

  Reply
  • December 10, 2017 at 4:38 pm
   Permalink

   haha… mă crezi sau nu, praful de pe tobă. nu am nicio legătură nici cu agenția lor de PR, nici cu reprezentanți ai acestei companii, nu am mai primit de la ei vreun telefon de test de ani buni (culmea, după ce îmi spuneau că s-au lăudat cu pozele mele din vacanțe la HQ). este telefonul meu, l-am luat în special pentru modul ăsta de fotografiere de noapte. că dacă îl cumpăram pentru autonomie mă ardeam rău )))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *