Căști performante XPG de la Adata – EMIX I30 și EMIX H30

ADATA Technology a prezentat în România primele produse din portofoliu dedicate segmentului audio de gaming – căștile intra-auriculare XPG EMIX I30, cele over-ear XPG EMIX H30 dar și amplificatorul SOLOX F30. Căștile XPG EMIX I30 sunt disponibile în magazinele partenerilor ADATA la prețuri de la 399 Lei iar cele XPG EMIX H30 vor avea prețuri de la 849 Lei. Sper că la prețurile astea sunt capabile să redea un sound cu adevărat de calitate.

Căștile EMIX H30 au difuzoare de 53mm și cupe care acoperă eficient urechile ascultătorului, iar EMIX I30 au difuzoare de 13.5 mm supradimensionate. Amplificatorul SOLOX F30 (vândut împreună cu EMIX H30 dar și separat) are conexiuni multiple, patru setări audio și este capabil să redea sunet în surround virtual pe 7.1 canale. 

La aceste imense Emix H30 producătorul promite un sound de cea mai bună calitate, cu bass puternic. Pentru confort în timpul sesiunilor de gaming cupele au pernuțe din spumă de memorie și bandă de susținere ajustabilă cu o forță de strângere optimă, care să nu deranjeze. Au microfon detașabil cabluri rezistente și conector placat cu aur.

Căștile intra-auriculare XPG EMIX I30 au difuzoare supradimensionate de 13.5mm și o formă care se potrivește perfect în canalele urechilor pentru a obtura zgomotul exterior, totul pentru un sunet cât mai clar. Acestea pot produce sunet surround cu 5.2 canale și, sper, că sunt confortabile la purtare.

Amplificatorul SOLOX F30 poate fi conectat atât la un PC cât și un sistem MacIntosh, de folos în special pentru laptopurile sau computerele cu o placă de sunet slabă. Este capabil să redea sound pe 7.1 canale și are patru presetări – jocuri, filme, muzică și voce. Poate fi conectat atât la o pereche de căști cât și la un sistem audio extern, cu boxe de calitate.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *