CES 2018 – Televizor OLED cu rezoluție 8K, de la LG

Mai sunt câteva zile până când se vor deschide porțile celui mai important eveniment de tehnologie al anului – CES 2018 din Las Vegas. O să vedem anunțate acolo noile game de electronice și echipamente IT, eventual și ceva tehnologii interesante aflate încă în fază de dezvoltare.

Și se pare că una dintre cele mai interesante game de electronice care vor fi prezentate în premieră la târgul american vor fi televizoarele cu rezoluție 8K. Cum este și acest model OLED de la LG, care are o rezoluție de 7680×4320 pixeli și o diagonală de 88 de inchi a ecranului.

Nu vă agitați, aceste televizoarele 8K nu vor fi disponibile comercial chiar atât de curând. Și când vor fi pe piață vor avea niște prețuri extrem de mari, prohibitive pentru majoritatea consumatorilor. Cât despre conținut video la rezoluție 8K, va trebui așteptat și mai mult. Nici cel la rezoluție 4K nu este tocmai un standard comun la ora actuală, 1080p fiind încă la putere.

Dar s-ar putea ca acest televizor OLED cu rezoluție 8K de la LG să fie unul dintre cele mai mișto echipamente eletronice prezentate în cadrul CES 2018.

Stați pe aproape, voi relata pe cât posibil despre cele mai interesante știri de acolo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *