Intel Core i7-8809G cu placă grafică AMD Radeon, în curând

Știam că vor fi lansate cât de curând procesoare Intel cu grafică AMD Radeon integrată. Dar iată că au apărut și primele detalii despre acestea – de exemplu, unul dintre procesoare va fi Intel Core i7-8809G, cu patru nuclee și opt fire de execuție, tactat la 3.1GHz și cu un TDP de 100W (proc+gpu), plus suport dual-channel DDR4-2400.

Va avea integrate atât o placă grafică AMD Radeon Vega M cât și o alta Intel 630. Normal, cea AMD va fi activă în aplicații cu o grafică complexă, cum ar fi jocurile sau diverse alte pachete software de prelucrare grafică 3D/CAD.

Intel Core-i78809G pare a fi mai degrabă un procesor pentru sistemele desktop. Sau pentru acele laptopuri cu dimensiuni nu tocmai compacte.

S-ar putea să fie anunțat oficial la CES 2018 în Las Vegas, urmând ca primele echipamente care îl vor integra să fie disponibile comercial din primăvară.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.