CES 2018 – Monitor QLED cu Thunderbolt 3, de la Samsung

Samsung Electronics prezintă în cadrul CES 2018 din Las Vegas noul monitor CJ791 cu ecran QLED curbat și tehnologie Thunderbolt 3, capabilă să ofere o viteză de transfer al datelor de până la 40 Gb/s. De menționat că prin intermediul acestei tehnologii se pot conecta la PC-uri sau laptopuri atât monitoare cât și alte dispozitive periferice, cum ar fi soluții de stocare sau carduri grafice externe. De asemenea, interfața Thunderbolt 3 permite monitorului să ofere o putere de încărcare de până la 85 de wați.

Samsung CJ791 are un ecran de 34 de inchi în format 21:9 și o rezoluție ultra-wide QHD de 3440×1440 pixeli, astfel că permite vizualizarea simultană a mai multor ferestre active, de pagini de internet, aplicații office sau prelucrare grafică etc. 

Mai mult, producătorul laudă calitatea imaginilor afișate, apropiate de realitate, matricea QLED fiind capabilă să redea 100% din câmpul de culori sRGB, totul la unghiuri largi de vizualizare și cu un timp de răspuns de 4ms. 

Este un monitor care arată tare bine iar avantajul folosirii unui singur cablu de conectare la computer/laptop va convinge o bună parte a utilizatorilor. Nu va fi deloc ieftin, asta cu siguranță.

Samsung CJ791

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *