CES 2018 – Acer Nitro 5, noi laptopuri de gaming cu procesoare AMD Ryzen

De-abia aștept să văd cât sunt de potente laptopurile de gaming cu tehnologie AMD Ryzen ce vor fi disponibile comercial la începutul acestui an. Chiar și la noi în țară din câte am înțeles de la diverși reprezentanți ai unor companii taiwaneze.

Cum este și acest Acer Nitro 5 prezentat zilele astea la CES 2018 în Las Vegas. Cu un design nu foarte mult diferit de al modelului pe care am avut ocazia să-l utilizez de curând, noul Acer Nitro 5 va avea procesoare AMD Ryzen, grafică AMD Radeon RX560, până la 32GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri de până la 512GB. Atenție, este vorba de seria de procesoare mobile, pe care o așteptam de ceva vreme.

Au ecran IPS de 15.6 inchi cu rezoluție Full HD, un sistem audio cu Dolby Audio Premium și difuzoare Acer TrueHarmony, Wi-Fi 802.11ac, conectică USB Tip-C și HDMI 2.0, plus conector gigabit ethernet.

Noile laptopuri de gaming Acer Nitro 5 cu AMD Ryzen vor avea prețuri de pornire de la 800 de dolari, în funcție de configurație.

Acer Nitro 5

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *