CES 2018 – Bestie de gaming de la Acer, Predator Orion 9000

Încep să-și facă simțită prezența tot mai multe sisteme PC de top la CES 2018 în Las Vegas. Cum este și acest PC de gaming Acer Predator Orion 9000, cu un look impresionant și specificații de top. Cu siguranță că va fi pe placul oricărui pasionat de gaming. Și nu numai, pentru că specificațiile de top vor permite atacarea oricărui gen de pachet software, ba chiar și pe cele pentru prelucrare grafică și video.

Acer Predator Orion 9000 vine în diverse configurații, chiar și cu un procesor Intel Core i9 Extreme și placă grafică Nvidia Geforce GTX 1080 Ti și până la 128GB memorie RAM. Plus o mulțime de porturi, cum ar fi două USB 3.1 Gen 2, unul USB-C, altul Tip A, alte opt porturi USB 3.1 Gen 1 dar și două USB 2.0. Nu lipsesc două sloturi M.2 pentru soluții de stocare performante dar și nu mai puțin de patru sloturi PCIe x16 pentru plăci grafice.

Normal, nu va fi un sistem ieftin. Va avea prețuri de pornire de la 2000 de dolari în sus. Și va fi pe piața americană din luna februarie.

Alte câteva imagini cu această bestie de gaming Acer Predator Orion 9000, în continuare.

Acer Predator Orion 9000 Acer Predator Orion 9000 Acer Predator Orion 9000 Acer Predator Orion 9000 Acer Predator Orion 9000

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *