CES 2018 – Sistem audio pentru ateliere mecanice, Garage Rocker

Haios sistemul ăsta de la ION Audio, Garage Rocker pe numele lui. Capabil să redea muzică prin streaming bluetooth dar și prin intermediul unui conector auxiliar, la o putere maximă de 50W RMS. Nu-i lipsește Radio AM/FM.

Dar, după cum se observă, este un sistem audio dedicat în special pentru un atelier mecanic sau pentru cei care au plăcerea de a asculta muzică în timp ce șuruburăresc, repară sau muncesc la construirea unei case.

Părțile sale laterale au panouri magnetice pentru atașarea unor unelte metalice iar în partea sa superioară există un spațiu de stocare în care pot fi ținute capete de șurubelnițe sau burghie pentru bormașină. Și alte mici instrumente necesare oricărei persoane pricepute la toate. Cool, nu?

Mai mult, este un sistem construit să reziste accidentelor nedorite care pot apărea în astfel de medii dure. Carcasa rezistă la stropirile accidentale, difuzorul este protejat de o grilă metalică iar butoanele de control sunt cauciucate și destul de mari pentru a putea fi utilizate cu mănușile de protecție. 

Producătorul promite o autonomie de până la 50 de ore de utilizare. Are și capacitatea de încărcare a smartphone-ului prin intermediul unui port USB.

Garage Rocker va fi pe piață din această vară, la un preț de aproximativ 200 de dolari.

Garage Rocker

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *