CES 2018 – LG prezintă primul televizor cu ecran OLED flexibil. Care poate fi făcut sul.

Ideea ecranelor flexibibile pentru smartphone-uri sau tablete nu mai este nouă. Sincer să fiu, habar nu am de ce ar vrea producătorii să construiască așa ceva, mi se pare un lucru total inutil în acest moment.

Iată că la CES 2018 în Las Vegas coreenii de la LG ne arată primul prototip de televizor cu ecran flexibil OLED care poate fi făcut sul. Mai mult, acesta are o diagonală de 65 de inchi și rezoluție UltraHD.

Pare a fi o idee bună pentru anumite situații, când astfel de televizoare sunt transportate frecvent, în diverse locații, la cine știe ce târguri sau evenimente. Un televizor făcut sul ocupă mai puțin spațiu util și implicit poate fi transportat și manevrat mai facil. Dar într-o casă nu văd de ce ar trebui strâns/ascuns televizorul atât de frecvent. După cum am mai spus, nu-i văd utilitatea. 

În orice caz, este momentan un prototip, nu prea îl văd lansat comercial prea curând. Și mă gândesc că încă nu este o soluție chiar fiabilă, care să reziste la sute sau mii de înfășurări.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “CES 2018 – LG prezintă primul televizor cu ecran OLED flexibil. Care poate fi făcut sul.

 • January 7, 2018 at 1:01 pm
  Permalink

  Pt cei ce călătoresc și lucrează remote e o invenție grozava.

  Reply
  • January 7, 2018 at 11:01 pm
   Permalink

   nu stiu, eu nu mai cred chiar in orice inventie. trebuie sa-si dovedeasca mai intai utilitatea. s-a dovedit pana la urma ca nu poti lucra eficient pe un ecran de tableta? nu? e cam acelasi lucru.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *