ASUS Zenbook 13, un ultraportabil extrem de ușor prezentat la CES 2018

Este rândul taiwanezilor de la ASUS să prezinte gamele de echipamente IT pregătite pentru acest început de an. Mi-a atras atenția în primul rând ultraportabilul ASUS Zenbook 13 UX331UAL cu o greutate de numai 985 de grame, fiind în acest fel extrem de facil la transport și manevrare.

Acesta este motorizat de noile procesoare Intel de generația a 8-a, poate fi echipat chiar și cu unul i7, cu până la 16GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri de până la 1TB. Opțional vor fi disponibile și modele cu placa grafică Nvidia Mx150 cu 2GB VRAM. Producătorul promite o autononomie de utilizare de până la 15 ore.

Ultraportabilul are un ecran de 13 inchi cu rezoluție full HD sau 4K, în funcție de configurație, și modul Wi-Fi AC  2×2 MU-MIMO pentru accesarea internetului. Chiar dacă este atât de subțire, nu-i lipsesc două porturi USB 3.1 Tip A, un altul USB-C, slot microSD și un port HDMI.

ASUS Zenbook 13 va fi disponibil comercial în prima parte a acestui an.

ASUS Zenbook 13

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *