CES 2018 – Noi sisteme de gaming ROG de la ASUS

Era normal ca ASUS să prezinte noi sisteme de gaming marca ROG în cadrul CES 2018 din Las Vegas. Vă supunem atenției laptopul de gaming ASUS ROG G703 și sistemul desktop ASUS ROG GL12.

ASUS ROG G703

ASUS ROG G703 este primul laptop de gaming din lume cu un ecran de 17.3 inchi Full HD care are NVIDIA G-SYNC și o rată de refresh de 144Hz, totul pentru imagini cât mai fluide în timpul partidelor virtuale. Vine echipat cu un procesor Intel Core i7-7820HK tactat până la 4.3GHz, placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 și diverse soluții de stocare, cu SSD și hard disk. 

De menționat că ASUS ROG G703 este compatibil cu controllerele Xbox Wireless și are tastatură cu iluminare RGB. După cum se observă, producătorul a poziționat câteva porturi conectoare pe muchia din spate.

ASUS ROG GL12

Mișto și sistemul desktop ASUS ROG GL12 cu procesoare Intel de generația a 8-a, până la modelul cu 6 nuclee tactat la 4.8Ghz, placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 și sloturi de extensie pentru SSD-uri. Are o mulțime de porturi conectoare, chiar și un slot SD pe panoul frontal, plus sistem de iluminare RGB.

Sunt curios când vor fi disponibile comercial și la noi în țară. Bănuiesc că la primăvară.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *