Noi smartphone-uri Sony de nivel mediu prezentate la CES 2018

Iată că au fost anunțate oficial și noile smartphone-uri Sony din gama de mijloc la CES 2018 – Sony Xperia XA2 și Sony Xperia XA2 Ultra. Ambele terminale arată foarte bine pentru categoria din care fac parte, au un look premium. Atrag atenția și ramele foarte subțiri din lateralele ecranului.

Xperia XA2 are un procesor Qualcomm Snapdragon 630 chipset, ecran de 5.2 inchi cu rezoluție full HD, 3GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32GB, plus card microSD, conectivitate 4G și un acumulator de 3300mAh. Pe spate are o cameră cu senzor de 23MPix, tehnologie de stabilizare Sony SteadyShot, capacitate de filmare 4K și slowmotion la 120fps. Camera frontală are un senzor de 8MPix Exmor R și lentile cu un unghi de cuprindere de 120 de grade.

Modelul Sony XA2 Ultra are același procesor Snapdragon 630 dar 4GB memorie RAM, 32GB sau 64GB capacitate de stocare internă, plus slot microSD și un ecran de 6 inchi, tot cu rezoluție full HD, acumulator de 3580mAh. Interesant că vine cu un sistem dual de camere dispuse frontal, una de 8 Megapixeli cu unghi larg de cuprindere și o alta de 16 Megapixeli cu stabilizator optic de imagine. Bănuiesc că pe spate are o cameră tot cu senzor de 23Mpix.

Ambele terminale vor sosi cu sistem de operare Android 8.0 Oreo. De asemenea, ambele au senzor de amprentă pe spate.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.