CES 2018 – Alcatel 5, Un terminal chiar atrăgător

Se pare că TCL a oferit la CES 2018 primele detalii despre viitorul smartphone Alcatel 5, ce va fi disponibil cândva prin februarie. Mie îmi place tare de tot cum arată, iată că au lansat de această dată un smartphone cu personalitate, cu un design metalic și un look premium. De asemenea, se observă și ecranul în format 18:9 care ocupă aproape toată suprafața frontală.

Producătorul spune că va avea integrată o fișă tehnică performantă. De asemenea, observăm sistemul de camere duale în partea frontală și că are senzor de amprentă dispus sub camera principală. Are și tehnologie de autentificare facială pentru autentificare.

Pare un terminal destul de masiv, sunt curios ce diagonală are ecranul său. Un 6 inchi ar fi prea mare din punctul meu de vedere.

Revin cu detalii despre Alcatel 5 cât pot de repede.

Alcatel 5

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *