CES 2018 – Noi sisteme all-in-one de la ASUS

Vorbeam de curând cu șeful unei reprezentanțe importante de la noi care îmi spunea că sistemele all-in-one se vând din ce în ce mai bine, deși eu credeam contrariul. Motivele nu sunt greu de intuit, acestea având avantajul formei compacte și al ecranului cu diagonală generoasă.

Iată că ASUS anunță la CES 2018 în Las Vegas două astfel de noi modele – Vivo AiO V272 și Vivo AiO V222, ambele bazate pe noua generație de procesoare Intel, ambele cu un design și o construcție premium.

Vivo AiO V272
Vivo AiO V272 este echipat cu cea de-a 8-a generație de procesoare Intel Core i7, grafică NVIDIA GeForce MX150 și un ecran cu o diagonală de 27 de inchi și rezoluție full HD 1920×1080 pixeli, care acoperă 100% din spectrul de culoare sRGB. Are și un sistem audio ASUS SonicMaster cu difuzoare bass-reflex iar ecranul este tactil.


Vivo AiO V222
Vivo AiO V222 are un ecran FullHD de 22 de inchi cu rame subțiri, sistem audio ASUS SonicMaster cu bass-reflex și bănuiesc că dispune de cam aceleași configurații hardware.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *