CES 2018 – Și Acer anunță un televizor de 65 de inchi pentru gaming, realizat în colaborare cu Nvidia

Acer anunță la CES 2018 în Las Vegas televizorul de gaming Predator (că monitor nu pot să-i spun) cu un ecran de 65 de inchi și tehnologie Nvidia G-Sync. Pe lângă funcțiile smart oferite de Nvidia Shield sper să le aibă și pe cele pentru televiziunea clasică, ar fi păcat să nu fie așa. Mă rog, la el se poate conecta un receiver de cablu și se poate rezolva această problemă. Nu de alta, dar un ecran atât de mare nu poate sta decât într-un living, cel puțin într-o casă de oameni normali.

Noul Acer Predator are rezoluție 4K și o rată de refresh de 120Hz, plus Nvidia G-Sync, astfel că promite imagini dinamice de cea mai bună calitate. Are NVIDIA SHIELD pentru acces servicii de streaming video online sau pentru rularea jocurilor direct de pe computere cu placă grafică Nvidia. Pentru control vine la pachet atât cu o telecomandă dar și un controller de gaming.

Nu am aflat când va fi disponibil comercial și nici la ce preț.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *