CES 2018 – SSD portabil cu Thunderbolt 3, de la Dell

Dell prezintă la CES 2018 în Las Vegas un SSD portabil care funcționează împreună cu tehnologia Thunderbolt 3. Dell Portable Thunderbolt 3 SSD pe numele lui, va sosi în variante de 500GB (440 dolari) sau 1TB (800 de dolari).

Deloc ieftin am putea spune. Dar profesioniștii, cei care au nevoie să copieze rapid volume importante de date, vor aprecia cu siguranță vitezele de transfer de până la 2650MBps de care este capabil.

În plus, nu are componente mecanice în mișcare, așa că nu se va deteriora dacă o să cadă accidental de pe birou. Și mai este foarte compact, cu o grosime de numai 19mm.

Dell Portable Thunderbolt 3 SSD va fi disponibil comercial la începutul primăverii. Bănuiesc că posesorii de laptopuri Mac l-au pus deja pe lista de achiziții.

Dell Portable Thunderbolt 3 SSD

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *