Zotac MEK1 – Mini-pc pentru gaming

Zotac este una dintre mărcile cunoscute pentru sistemele mini-pc pe care le produce. Iată că acum anunță un nou mini-pc, de data asta unul dedicat pasionaților de jocuri electronice. Așa că intră pe o piață destul de dinamică, în care sunt implicați mai toți producătorii hardware importanți.

Acest nou mini-pc se numește Zotac MEK1 și poate fi echipat cu procesor Intel Core i7-7700, placă grafică Nvidia GTX 1070Ti cu 8GB VRAM, cu până la 32GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri M.2 și hard disk-uri de 2.5 inchi. Nu-i lipsește modul Wi-Fi AC, două porturi ethernet gigabit, trei display porturi sau hdmi 2.0b capabil să afișeze rezoluții de până la 3840×2160 pixeli pe 60Hz.

Pachetele comerciale vor fi dotate cu 16GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 240GB și un hard disk de 2TB. De asemenea, la pachet vor fi incluse o tastatură mecanică de gaming și un mouse optic cu rezoluție dpi ajustabilă.

După cum se observă mai jos, carcasa mini sistemului pc Zotac Mek1 are și un sistem de iluminare.

Zotac Mek1 Zotac Mek1 Zotac Mek1

 

Sunt curios ce prețuri vor avea aceste mini sisteme pc Zotac Mek1 și dacă vor fi comercializate cândva și prin România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *