Dell XPS 15 2-in-1, lansat la CES 2018 în Las Vegas

Pe lângă noul XPS 13, Dell a prezentat la CES 2018 în Las Vegas și noul convertibil XPS 15 2-în-1, cu ecran tactil de 15 inchi și o siluetă de numai 16mm. Are un ecran cu margini subțiri, așa că nu mă îndoiesc că este un echipament destul de ușor, deși are o diagonală generoasă.

Există modele cu rezoluție full HD sau 4K, poate fi echipat cu procesoare Intel Core i5 sau i7 de generația a 8-a, stocare pe SSD-uri de la 256GB și până la 1TB, memorie RAM de până la 16GB, plus grafică AMD RX Vega M. Pare a fi unul dintre cele mai performante echipamente de acest gen din piață.

Noul Dell XPS 15 2-in-1 are nu mai puțin de patru porturi USB-C, dintre care două au suport Thunderbolt 3. Există și un slot pentru carduri microSD, deși parcă aș fi preferat unul normal SD.

Sunt curios când va fi disponibil și la noi în țară.

Dell XPS 15 2-in-1

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *