Vivo X20 Plus UD – Smartphone cu senzor de amprentă integrat în ecran și specificații de nivel mediu

Chinezii de la Vivo au demonstrat la CES 2018 în Las Vegas senzorul de amprentă integrat în ecranul unui smartphone. Iată că acum au apărut și specificațiile primului model disponibil comercial și cu această facilitate.

Acesta se numește Vivo X20 Plus și are o fișă tehnică de nivel mediu, nicidecum una de top. În orice caz, una cu ajutorul căreia orice utilizator poate accesa mai toate aplicațiile pentru sistemul de operare Android, de orice gen. Poate fi unul dintre acele terminale de nivel mediu care merită luate în seamă.

Vivo X20 Plus are un ecran Super Amoled de 6.43 inchi cu o rezoluție Full HD+ de 2160 x 1080 pixeli, un procesor cu opt nuclee Qualcomm Snapdragon 660, 4GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128GB, plus microSD cu suport de până la 256GB și un acumulator de 3900mAh.

Nu prea sunt eu încântat de cum fac poze telefoanele chinezești, mă rog, în afară de cele Huawei din gama de top. Acest Vivo X20 Plus vine cu un sistem dual de camere, cu senzor de 12Mpix și 5Mpix, plus o cameră de 12Mpix dispusă frontal. Așa că nu promite vreun comportament ieșit din comun.

Cu siguranță că nu va fi disponibil pe piața europeană dar îl veți putea comanda de pe cunoscutele site-uri chinezești. Are un preț în jurul a 565 de dolari.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *