UE Wonderboom Freestyle – Boxe portabile cu bluetooth, colorate și rezistente

Boxele portabile cu bluetooth sunt în continuare la modă, chiar accesorii perfecte pentru cei care preferă să asculte ritmurile preferate oriunde s-ar afla, redate prin intermediul smartphone-ului din dotare. Am o astfel de boxă Logitech, o folosesc în continuare când plecăm în vacanțe, dar am fost încântat și de performanțele audio oferite de modelul UE Boom 2, pe care l-am utilizat acum exact 2 ani.

Iată că Ultimate Ears anunță lansarea noilor modele de boxe portabile, WONDERBOOM Freestyle, cu un sunet la fel de bun și într-o varietate de culori, astfel că vor fi cu siguranță pe placul celor tineri. Vor fi disponibile din această lună la un preț de aproximativ 100 de Euro.

Boxele WONDERBOOM Freestyle sunt capabile să redea un sunet puternic și clar, cu bași, la 360 de grade. Sunt certificate IPX7, astfel că pot fi scufundate în apă până la o adâncime de 1m, timp de 30min. De asemenea rezistă cu succes la șocul unei căderi de la o înălțime de până la 1.5 metri și pot fi prinse fără probleme de un rucasc.

Acumulatorul intern promite o autonomie de utilizare de până la 10 ore. Pot comunica cu smartphone-ul pe o rază de 30 de metri și se pot împerechea câte două, pentru un sunet și mai puternic, stereo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *