QVR Pro – Aplicație de supraveghere video compatibilă cu soluțiile NAS de la QNAP

Soluțiile de supraveghere compuse din camere și un sistem de stocare NAS sunt tot mai utilizate atât în cadrul companiilor cât și în mediile private. Doar v-am prezentat și eu o astfel de soluție, nu cu mult timp în urmă.

Iată că și QNAP anunță propria aplicație dedicată pentru supraveghere video, QVR Pro, compatibilă cu soluțiile sale NAS. QVR Pro este o funcționează cu mii de modele de camere, de la peste 140 de mărci, și o varietate de formate de imagine, permițându-le utilizatorilor să construiască rapid diferite soluții de supraveghere, croite pentru mediul lor. Pot fi monitorizate camere video din diferite rețele, pentru a fi adăugate/administrate în loturi, permite vizualizarea la 360 de grade și li se pot aloca interfețe de rețea dedicate.

De asemenea, utilizatorii pot aloca capacitățile de stocare și pot atașa un spațiu dedicat pentru fiecare cameră, în funcție de scopul și de importanța zonei monitorizate. Pentru a asigura înregistrarea neîntreruptă, utilizatorii pot seta un volum liber pentru spațiu de stocare. Dacă volumul original eșuează, înregistrarea poate fi stocată pe volumul liber. 

Există și un client ce poate fi instalat pe computerele cu Windows și Mac sau în HD Station pe QNAP NAS. Utilizatorii pot trece ușor între urmărirea în direct a imaginilor sau rularea celor înregistrate. Nu lipsește o aplicație pentru mobil capabilă să redea canale multiple în mod simultan. 

QVR Pro poate fi descărcată din magazinul de aplicații QTS App Center. QVR Pro Client este disponibil pentru QNAP HD Station (instalat prin HD Station), Desktop (Windows, Mac și Ubuntu) și dispozitivele mobile (Android și iOS). Pe soluțiile NAS QNAP funcționează cu sistem de operare QTS 4.3.3 sau mai nou.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “QVR Pro – Aplicație de supraveghere video compatibilă cu soluțiile NAS de la QNAP

 • March 15, 2018 at 2:01 pm
  Permalink

  QVR Pro o prostie, la ultima versiune compatibilitate camere foarte putine, si cele care sunt sunt foarte scumpe

  Reply
  • March 15, 2018 at 2:06 pm
   Permalink

   e bine de stiut… dar ei spun ca softul e compatibil cu mii de camere…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *