Energizer pregătește un smartphone cu baterie de 16000mAh (MWC 2018)

Cred că ați văzut știrile apărute zilele astea, cu smartphone-urile Energizer. Iată că noul jucător pe piața telefoanelor de nivel mediu pregătește ceva interesant pentru evenimentul telecom MWC 2018 care se va desfășura săptămâna viitoare în Barcelona.

Se pare că acolo va prezenta noul smartphone Energizer PowerMax P16K, cu un acumulator de 16000mAh și o autonomie de invidiat. Acesta va avea și un ecran de 5.99 inchi în format 18:9, cu o rezoluție full HD 1920×1080 pixeli, nu mai puțin de 6GB memorie RAM și o capacitate de stocare internă de 128GB. Bănuiesc că va permite încărcarea altor dispozitive portabile de la acumulatorul său.

Sunt curios ce procesor va echipa acest smartphone Energizer și, de asemenea, cum se comportă la capitolul foto-video. Cred că va avea și caracteristici de rezistență superioare, așa cum sunt câteva modele prezentate de curând pe piața românească.

De asemenea, producătorul promite că va avea o siluetă fină, în ciuda capacității imense a bateriei. Rămâne de văzut.

Revin cu detalii despre Energizer PowerMax P16K cât de curând.

Energizer PowerMax P16K

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *