Sony Xperia XZ2, fără secrete înaintea lansării oficiale de la MWC 2018 din Barcelona

Citisem deja pe internet că Sony are de gând să lanseze noile smartphone-uri Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact la MWC 2018 în Barcelona. Mai mult, cu toții ne așteptam la o schimbare în linia clasică de design iar acest lucru s-a întâmplat, după cum se observă în imaginea de mai jos.

Sony Xperia XZ2

Linii fluide, colțuri rotunjite, sticlă curbată pe ambele fețe, ramă metalică, un look diferit total de modelele anterioare dar care nu se remarcă cu ceva special față de concurență. Și, după cum se observă, Sony Xperia XZ2 are acum ecran (aproape) pe toată suprafața frontală, în format 18:9.

Modelul Xperia XZ2 are un ecran cu o diagonală de 5.7 inchi iar cel Compact unul de 5 inchi. Ambele terminale au sistem de operare Android 8.0 Oreo, procesor Snapdragon 845, cameră principală de 19Mpix cu lentile f/1.8 și capacitate filmare 4K HDR.

Modelul Sony Xperia XZ2 are un sistem audio stereo, după cum se observă din imagine. Se pare că va fi rezistent la apă că va avea integrat un acumulator de 3180mAh.

Revin cu detalii cât de curând.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *