Vivo Apex – Unul dintre cele mai mișto smartphone-uri concept de la MWC 2018

 

La MWC 2018 în Barcelona este prezentat un concept cu adevărat mișto – Vivo Apex. Un smartphone al viitorului, cu un ecran pe toată suprafața frontală și o cameră selfie tip pop-up, care iese când este nevoie de ea.

Interesant este faptul că o zonă destul de mare din partea inferioară a ecranului său OLED permite recunoașterea amprentei înregistrate pentru securizare. Doar trebuie să apeși cu degetul pe ecran în acea zonă și gata, ai acces la interfața Android a telefonului. Nu este prima idee de acest gen, am mai văzut pe vremuri un smartphone Oppo cu o cameră care se putea roti spre față.

În orice caz, pentru a ocupa toată suprafața frontală cu ecran, se va ajuge și la soluții de acest gen pentru amatorii de selfie-uri. În partea din spate există o cameră duală iar smartphone-ul pare a fi unul destul de subțirel. De asemenea, difuzorul telefonului este integrat sub ecran.

Sună bine de tot, cred că arată ca un smartphone din viitor. Sunt curios și dacă va fi disponibil comercial acest concept Vivo Apex. Și mai ales când.

Cine zicea că dezvoltatorii chinezi nu dau dovadă de imaginație și creativitate? Printre copiatorii produselor Apple, acesta este cu siguranță unul dintre exemplele pozitive.

Încă un video de prezentare cu Vivo Apex, de la The Verge, mai jos.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *