Cum arată viitoarea serie de smartphone-uri Huawei P20 (Este confirmat design-ul clonă de iPhone X)

Huawei va prezenta oficial la Paris pe 27 martie noua serie de smartphone-uri Huawei P20. Iată că ele au apărut deja pe internet, unde putem vedea cum arată.

 

 În imagine sunt prezente toate modelele Huawei P20, Huawei P20 Lite, Huawei P20 Pro. După cum se observă, modelul Pro are nu mai puțin de trei camere pe spate. Sunt curios și de ce, rămâne să primim informații despre funcționalitatea lor cât de curând. Iar la modelul Pro se pare că senzorul de amprentă a rămas în partea frontală, sub ecran.

De asemenea și din păcate, Huawei a preferat să copieze design-ul iPhone X pentru ecran, cu acel decupaj din partea superioară. Mi se pare jenant pentru o companie de talia Huawei, care vrea numărul 1 mondial pe această piață. De-abia scăpase de remarci de genul clonă de iPhone, așa cum se întâmpla de exemplu la modelul Huawei Ascend P6. Dacă vor continua la fel, nu vor ajunge niciodată acolo.

Sper ca noile camere care echipează modelele de top să merite din plină și să mai atenueze dezamăgirea la capitolul design.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Cum arată viitoarea serie de smartphone-uri Huawei P20 (Este confirmat design-ul clonă de iPhone X)

 • March 10, 2018 at 10:23 pm
  Permalink

  Daca acestea vor fi telefoanele in forma lor finala, chiar reprezinta o mare dezamgarire la capitolul design. Probabil ca la functia foto vor excela, ramane de vazut.
  Chinezii tocmai se bateau cu pumnii in piept ca sunt cea mai inovatoare companie cu al lor model Mate 10 Pro, bla bla bla.
  Dar se pare ca au in sange chestia cu copiatul, nu pot renunta la asta. Au obosit de atata concentrare pe chestia cu inovatia :))

  Reply
  • March 11, 2018 at 12:02 am
   Permalink

   iti cam dau dreptate… cum e vorba aia… lupul isi schimba blana dar naravul… ba!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *