Mini-proiector de buzunar, de la Sony

Chiar dacă smartphone-urile nu au funcționalitățile de productivitate ale unui laptop, asta nu înseamnă că nu pot fi utilizate în diverse prezentări, la redarea unor formate standard de office/pdf. Așa că un proiector de aceleași dimensiuni poate fi o soluție optimă pentru oamenii de vânzări sau pentru cei care activează în diverse alte domenii de business și care au nevoie să facă prezentării la birourile clienților.

Cum este și acest model recent lansat de la Sony, MP-CD1, un mini-proiector care poate afișa imagini de până la 120 de inchi, de la o distanță de numai 3.5 metri. Funcționează pe tehnologie DLP și promite imagini cu o paletă coloristică frumoasă. Pe mine mă neliniștește luminozitatea de numai 105 ANSI lumeni, ceea ce înseamnă că este nevoie de întuneric în mediul de proiectare pentru a putea distinge ceva.

Sony MP-CD1 are și un acumulator de 5000 mAh, cu o autonomie de până la 2 ore, care poate fi încărcat fără probleme de la o baterie externă. De menționat că poate regla automat imaginea în în funcție de unghiul de proiecție.

Sony MP-CD1

După cum se observă are și un port HDMI, așa că permite și conectarea unui laptop sau ultraportabil pentru efectuarea prezentărilor sau pentru vizualizarea unor filme.

Sony MP-CD1 va fi disponibil din aprilie la un preț de aproximativ 400 de Euro.

Cele mai importante caracteristici, în continuare.

Model MP-CD1 Mobile Projector 
Dimensiunea imaginii proiectate Max. 120 inci la o distanță de proiectare de 3.45 m
Contrast 400:1
Rezoluția de ieșire 854 x 480 pixeli
Reproducerea culorilor Full color (16,770,000 culori)
Greutate Aproximativ 280 g
Timp de proiecție continuă (Acumulator complet încărcat) Aproximativ 120 de minute (cu acumulator încărcat complet, neconectat la priză)
Dimensiuni (W x H x L) Aproximativ 83.0 mm x 16.0 mm x 150.0 mm
Accesorii Caz (1)

Cablu HDMI 1m (1)

Cablu USB-C 1m (1)

Adaptor Micro USB la USB-C (1)

Sony MP-CD1

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *