Samsung Odyssey Z – Laptop de gaming cu Nvidia Max-P

Samsung anunță noul laptop de gaming Samsung Odyssey Z, cu un design compact și modern, dotat cu noile procesoare cu șase nuclee de la Intel și tehnologie Nvidia Max-P.

După cum se observă, constructiv are tastatura foarte aproape de muchia inferioară, așa că seamănă destul de mult cu modelele Acer Predator Triton 700 și ASUS ROG GX701 Zephyrus, de altfel două laptopuri de gaming care mi-au plăcut destul de mult. Acest laptop Samsung are touchpad-ul în dreapta tastaturii, la fel ca modelul construit de ASUS. De asemenea, pentru un laptop de gaming este destul de compact – are o grosime de 17.9mm și cântărește numai 2.4Kg. 

La nivel hardware va fi echipat cu procesoare Intel Core cu șase nuclee, bănuiesc că și cu modelele Core i7-8750H (2.2GHz, 9MB L3 cache) sau Core i7-8850H (2.6GHz, 9MB L3 cache), până la 16GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri de până la 1TB.

La nivel de grafică, noul laptop este dotat cu o placă grafică Nvidia GeForce 1060 cu tehnologie Max-P, nu Max-Q. Care se pare că este tactată la frecvențe mai mari în comparație cu cea Max-Q, fiind capabilă implicit de performanțe ușor superioare (cu până la 10% față de modelul Nvidia 1060 cu Max-Q). Rămâne de văzut dacă este chiar așa.

Samsung Odyssey Z

Sunt curios cât de capabil este și sistemul său de răcire, numit Z AeroFlow. Care trage aer prin grilele din partea inferioară și superioară, pentru ca apoi să-l elimine prin muchiile laterale. 

Va fi disponibil în China și Coreea din această lună, apoi și pe piețele internaționale.

Specificațiile complete, în continuare.

PROCESOR 8th Generation Intel Core i7
MEMORIE RAM Până la 16GB (DDR4)
STOCARE Până la 1TB SSD (NVMe PCIe)
GRAFICĂ NVIDIA GeForce GTX 1060 CU GDDR5 6GB
BATERIE 54Wh
GREUTATE 2.4kg
CULORI Titan Silver
DIMENSIUNI 375.6 x 255 x 17.9 mm
PORTURI USB-C x 1, USB 3.0 X 2, USB 2.0 X 1, HDMI X1, HP/Mic, DC-in
ECRAN 15.6” | Full HD (1920 x 1080)
CAMERA WEB 720p
SPEAKERE 1.5w X 2
TASTATURĂ Backlit KBD, Precision Touchpad
ADAPTOR 180W (DC-in)

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *