LG G7 Thinq – Coreenii de la LG sunt într-o eclipsă totală de idei salvatoare

Deși speram să nu fie așa, iată că zvonurile de pe internet s-au dovedit a fi adevărate – chiar și LG a lansat un nou smartphone cu un ecran cu mustață, corect, cumva o clonă după iPhone X. 

Se numește LG G7 Thinq și dovedește că LG este o companie în pană totală de idei la ora actuală, cel puțin pe piața de smartphone-uri. Au încercat smartphone-ul modular, nu le-a ieșit, au renunțat la idee după numai șase luni. Apoi, în 2017, au anunțat un LG G6 motorizat de un procesor din anul anterior. O altă strategie greșită, care i-a costat, au pierdut și mai mult interesul cumpărătorilor. 

Așa că acum au ales să “inoveze” total și să lanseze un smartphone cu un ecran cu mustață, un comportament la care nu mă așteptam de la o companie care se dorea a fi serioasă. Din punctul meu de vedere, încă un pas greșit.

Foarte multe specificații nu au fost dezvăluite în comunicatul oficial, nici măcar poze decente de produs nu au fost trimise. 

Momentan am aflat doar că ecranul are o diagonală de 6.1 inchi, este în format 19.5:9 cu o rezoluție de 3120×1440 pixeli și că are o luminozitate de 1000 nits, fiind practic cel mai luminos din piața de mobile la ora actuală. Normal, nu-i lipsește o aplicație software care permite camuflarea mustății. 

Și cam atât momentan.

Revin cu alte detalii când îmi vor parveni.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “LG G7 Thinq – Coreenii de la LG sunt într-o eclipsă totală de idei salvatoare

  • April 27, 2018 at 5:06 pm
    Permalink

    Ce sa zic, nasol pentru ei :)) din fericire avem de unde alege si oricum cred ca isi vor reveni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *