Noaptea prin centrul istoric al Sibiului, cu Huawei P10 și modul de fotografiere Night Shot

Am avut foarte multă treabă în ultima perioadă, ajungeam seara acasă și fără vlagă, implicit fără chef să mai scriu ceva pe blog. Ceea ce s-a văzut deja, am dispărut aproape total în ultima lună.  Așa că trebuia să evadez în afara Bucureștiului, măcar pentru un weekend, pentru a mă reîncărca energetic. A fost un weekend activ, fără hodină, dar cu destulă hrană pentru suflet.

Practic am vizitat câteva obiective turistice pe care le aveam în plan de ceva timp. Am fost la Muzeul Satului Vâlcean, apoi la Festivalul Roman Apulum, am petrecut o seară frumoasă în centrul istoric al Sibiului, pentru ca a doua zi să mergem la Muzeul Tradițiilor Astra și apoi la Cetatea Făgăraș.

Dar acum vreau să vă arăt câteva poze făcute noaptea în centrul istoric al Sibiului, cu deja bătrânelul Huawei P10 și modul Night Shot de fotografiere, despre care v-am povestit de atâtea ori. Pe la Podul Minciunilor, prin Piața Mică și prin Piața Mare, cu câteva dintre cele mai frumoase clădiri de acolo.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Noaptea prin centrul istoric al Sibiului, cu Huawei P10 și modul de fotografiere Night Shot

  • April 30, 2018 at 5:07 pm
    Permalink

    Un telefon foarte bun intr-adevar, eu consider ca isi merita banii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *