Pentru gaming dar și pentru lucru. Noua gamă de monitoare LG a fost prezentată în România.

LG Electronics a prezentat de curând în cadrul unui eveniment oficial nu mai puțin de patru monitoare de gaming, cu dimensiuni cuprinse între 27 de inchi și 34 de inchi, potrivite atât începătorilor, pasionaților de gaming cât și utilizatorilor profesionali. Și toate aflate deja la comercializare la noi în țară.

Modelul LG Full HD FreeSync de 27 de inchi, 27GK750F-B, este dedicat în special gamerilor. Are o rată de reîmprospătare de 240 Hz și Motion Blur Reduction de 1 ms, totul pentru o experiență de gaming superioară, fluentă și fără sacadări. Pune la bătaie și alte funcții, cum ar fi Dynamic Action Sync (DAS), care minimalizează întârzierea input-ului, sau Black Stabilizer, pentru claritate și în zonele întunecate, permițând jucătorilor să observe cu ușurință inamicii ascunși acolo. Poate fi optimizat pentru diferite moduri de joc iar utilizatorii pot comuta între setările FPS, RTS și altele.

Are o matrice TN cu rezoluție full HD 1920×1080 pixeli, tehnologie FreeSync de la AMD și hub USB 3.0 cu suport Quick Charge.

În România are un preț în jurul a 1900 de Lei.

Monitorul premium de 32 de inchi cu rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli) LG 32GK850G este tot un produs dedicat gamerilor. Dispune de o construcție fără rame pe trei laturi ale ecranului, încorporează tehnologie NVIDIA G-Sync și nu-i lipsesc tehnologiile 1ms Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync și Black Stabilizer amintite mai înainte.

Alte specificații – matrice VA cu o rată de refresh de 144Hz, luminozitate de 350 de nits.

Costă aproximativ 3500 de Lei.

Monitoarele LG 29WK600 și LG 34WK650 sunt capabile să afișeze 99% din spectrul de culoare sRGB, sunt în format 21:9 și sunt dedicate mai ales utilizatorilor profesionali. Piciorul de susținere permite reglarea pe înălțime, poate fi înclinat și rotit, pentru o poziție cât mai confortabilă de lucru.

Alte specificații – matrice IPS, rezoluție 2560 x 1080 pixeli, finisaj anti-strălucire.

Modelul de 29 de inchi costă aproximativ 1200 de Lei iar cel de 34 de inchi are un preț de 2100 Lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *