Noul Acer Swift 5, acum cu ecran de 15.6 inchi într-un corp mai compact și mai ușor

Acer a prezentat la New York noul Acer Swift 5, care are un ecran cu o diagonală de 15.6 inchi și o formă compactă, asemănătoare modelelor cu ecran de 14 inchi. Cum a fost posibil acest lucru? Normal, prin micșorarea ramelor din jurul acestuia.

Noul ultraportabil Acer Swift 5 va fi echipat cu procesoare Intel Core de geneția a 8-a, cu până la 16GB memorie RAM, cu stocare de până 1TB pe SSD și are o rezoluție full HD 1920×1080 pixeli.

Carcasa este realizată din aliaj de magneziu și aluminiu și are o greutate de până într-un kilogram. Pare a fi cel mai ușor laptop cu ecran de 15.6 inchi lansat până în prezent. Pe cât de subțire și de compact este, noul Acer Swift 5 promite o autonomie pentru o zi de utilizare.

Sunt curios cum stă la capitolul rezistență. După cum se observă, stă destul de bine la capitolul conectică – are două porturi USB-C, două USB 3.1 Tip-A, unul HDMI dar și un cititor de carduri SD, adică cam tot ceea ce are nevoie un utilizator. Bănuiesc că vor fi modele echipate și cu cititor de amprente.

Din păcate nu am aflat momentan prețul de comercializare și nici când va fi disponibil la noi în țară.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.