Noile laptopuri Predator Helios 500 și Predator Helios 300 Ediție Specială

Acer a prezentat și noile laptopuri de gaming Predator Helios 500 și Predator Helios 300 Ediție Specială, pe lângă cel mai ușor laptop cu ecran de 15.6 inchi. Modelele Helios 500 vor fi disponibile comercial din această lună, la prețuri de peste 2000 de Euro, în funcție de configurație.

Predator Helios 500 este un adevărat laptop de gaming. Are procesoare overclockabile Intel Core i9+ de generația a 8-a, grafică overclockabilă GeForce GTX 1070, tehnologie Intel Optane care îmbunătățește timpul de reacție și de încărcare, stocare pe SSD-uri NVMe PCIe, rețea Killer DoubleShot Pro și până la 64GB memorie RAM.

Vine în variante de ecrane cu rezoluție UHD 4K sau FHD IPS de 17.3 inchi, cu rată de refresh de 144 Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC. La care mai pot fi adăugate încă 3 monitoare/ecrane externe prin intermediul a trei porturi duale Thunderbolt, porturile display și HDMI 2.0.

Acer Predator Helios 500 are un sistem de răcire performant cu două ventilatoare de metal AeroBlade 3D și cinci conducte de căldură care distribuie aer rece către componentele cheie ale dispozitivului, eliberând în același timp și aerul cald. Viteza ventilatorului poate fi controlată și personalizată prin intermediul aplicației Predator Sense.

Nu-i lispește tastatură cu iluminare RGB cu nu mai puțin de patru zone de iluminare, tehnologie anti-ghosting și cinci taste programabile dedicate.

 

Gama accesibilă Acer Predator Helios 300 Ediție Specială este echipat cu un șasiu din aluminiu complet alb, accentuat cu ornamente aurii,  chiar neobișnuit pentru gama laptopurilor de gaming.

Helios 300 Ediție Specială (PH315-51) are un ecran FHD IPS de 15.6 inchi cu o rată de refresh de 144 Hz, procesoare până la Intel Core i7+ generația 8, grafică GeForce GTX 1060 overclockabilă, până la 32GB memorie RAM, o unitate SSD PCIe Gen 3 NVMe de până la 512 GB și o unitate HDD de până la 2 TB.

Nu s-a menționat încă nimic despre dispnibilitatea lor comercială.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *