ASUS Zenbook S – Compact și performant, prezentat la Computex 2018

 

ASUS a prezentat la Computex 2018 în Taipei și noul ultraportabil ASUS Zenbook S UX391, compact dar performant. De exemplu, acesta are o greutate de numai 1.05Kg și o grosime de 12.9mm. Dar este motorizat de procesoare Intel Core i5 și i7 de generația a 8-a, până la 16GB memorie RAM și capacitate de stocare de până la 1TB pe SSD. Vine cu ecrane de 13.3 inchi cu rezoluție full HD sau 4K, după preferințe.

După cum se observă, ASUS Zenbook S are acel sistem Ergolift de prindere al ecranului care ridică corpul cu tastatură la un unghi ergonomic de utilizare. Baza ecranului fiind practic sprijin pe suprafața pe care este așezat ultraportabilul.

Nu-i lipsesc două porturi USB-C cu Thunderbolt, un altul USB-C 3.1 iar acumulatorul din dotare promite o autonomie de utilizare de până la 13.5 ore.

Din câte am înțeles va fi disponibil comercial din această lună. La noi bănuiesc că va sosi mai prin toamnă.

ASUS Zenbook S

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *