Moto Z3 play, telefonul modular revine

Consider că Moto Z2 play este poate cel mai inovativ smartphone de nivel mediu al anului trecut, în primul rând datorită capacităților sale modulare, prin intermediul cărora îi pot fi adăugate tot felul de accesorii externe. Camera Hasselblad fiind poate cea mai utilă adiție din punctul meu de vedere, bună pentru realizarea unor imagini foto-video de calitate.

Iată că tocmai ce a fost anunțată noua generație a smartphone-ului modular, Moto Z3 Play. Cu dimensiuni și formă asemănătoare, doar trebuia să fie compatibilă cu accesoriile externe anterioare. Dar cu un ecran de 6 inchi în format 18:9, conform tendințelor actuale.

Numai că spatele terminalului este acum construit din sticlă Gorilla, implicit un magnet pentru amprente și urmele de grăsime.

 

Clar, este un smartphone arătos, cu un look premium și finisaje fără reproș. Fișa lui tehnică este una de nivel mediu dar de ajuns pentru o experiență optimă de utilizare din punctul meu de vedere.

  • Ecran – 6 inchi, Super AMOLED, rezoluție de 2160×1080 pixeli, format 18:9
  • Procesor –  Qualcomm Snapdragon 636
  • Memorie – 4GB RAM
  • Stocare internă – 32 sau 64GB + slot microSD
  • Sistem foto principal dual cu senzori de 12 megapixeli și de 5 megapixeli
  • Cameră frontală cu un senzor de 8 megapixeli
  • Acumulator de 3000mAh, suport de încărcare rapidă
  • Sistem de operare Android 8.1

Cum senzorul de amprentă nu mai avea loc sub ecran, acesta a fost plasat pe una dintre muchiile laterale, nu pe spate cum fac mai toți producătorii.

Sincer să fiu, parcă aș fi vrut un sistem foto principal cu senzori mai buni, pentru poze reușite chiar și fără un modul extern Hasselblad. Dar vine cu o funcție nouă – Cinemagraphs, care permite animarea unei părți a imaginii captate, în timp ce restul scenei rămâne statică.

Sunt curios când va fi disponibil Moto Z3 play la noi în țară și ce module Moto Mods vor mai fi lansate.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *