Tenda Mesh Nova MW5 – Sistem Wi-Fi complet cu trei noduri, pentru case cu spații largi

Acum, să fim sinceri, nu toate routere-le wifi oferă acoperire chiar în toate încăperile unei case, dacă are mai multe camere. Ca să nu mai vorbim de casele cu etaj și cu o grădină generoasă. Așa că producătorii de echipamente de rețea s-au gândit și la astfel de soluții și au început să le pună deja în practică. Cum este și acest sistem Mesh Nova MW5 de la Tenda.

Tehnologia Mesh, introdusă cu ceva timp în urmă, a fost dezvoltată pentru utilizarea în spații largi, cum ar fi cele comerciale, industriale sau, de ce nu, pentru locuințele spațioase sau cu mai multe etaje. Mesh Wi-Fi este o rețea de comunicații formată din noduri radio-organizate într-o topologie de tip “plasă”. Diversele dispozitivele utilizate (telefoane inteligente, tablete, laptopuri etc) se interconectează cu aceste noduri radio (AP-uri să le zicem) pentru a trimite și a recepționa date. Tenda aduce această tehnologie în casa dvs., acoperind toate zonele (poate inaccesibile înainte) cu semnal Wi-Fi la o calitate și viteză optime.

Când un dispozitiv se conectează la Mesh Tenda Nova MW5, va avea la dispoziție cel mai puternic semnal, trecând de la un nod la altul pe măsura schimbării poziției în zona de acoperire.

Configurarea unui sistem Mesh Wi-Fi

În primul rând trebuie conectată una dintre unități utilizând cablul Ethernet, similar cu modul în care este configurat oricare alt router Wi-Fi. Nodurile au un indicator LED care luminează în diverse culori, culoarea indicând starea conexiunii la rețea: dacă unitatea este funcțională, dacă încearcă să se conecteze sau dacă are o problemă. Restul procesului de configurare se desfășoară utilizând aplicația Tenda Wi-Fi, care este disponibilă pentru iOS și Android.

Când aplicația cere informațiile necesare, poate fi utilizat SSID-ul implicit și parola menționate pe eticheta din pachet. După ce prima unitate este conectată cu succes, aplicația vă va ajuta să adăugați  a doua și a treia unitate și, de asemenea, să creați acces special pentru invitați.

Extinderea rețelei Mesh Wi-Fi

Sistemele mesh Tenda Nova MW5 vă permite, de asemenea, să vă extindeți rețeaua în funcție de nevoile pe care le aveți. Puteți adăuga cu ușurință mai multe puncte de acces și puteți extinde și mai mult acoperirea Wi-Fi.

Nova MW5

Tenda Mesh Nova MW5 este un sistem WiFi tip AC1200 la care nodul principal dispune de porturi Gigabit.

Principalele sale caracteristici tehnice:

 • Tehnologie Mesh
 • Standard WiFi IEEE 802.3, IEEE 802.3u
 • Porturi nod principal: 1 x Gigabit WAN/LAN , 1 x Gigabit LAN
 • Porturi nod secundar: 1 x 10/100 LAN
 • Rată de transfer wireless: 300 + 867 Mbps
 • Număr maxim de dispozitive conectate: 60 (pentru sistem cu 3 noduri)
 • Securitate WPA2-PSK
 • Frecvența 2.4 & 5 GHz
 • Tehnologie Beamforming+
 • Suportă Amazon Alexa

Kit-ul wireless Nova MW5 cu 3 noduri va disponibil în oferta magazinelor de la noi din această lună, cu prețuri de la 949 lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Tenda Mesh Nova MW5 – Sistem Wi-Fi complet cu trei noduri, pentru case cu spații largi

 • December 26, 2018 at 2:16 pm
  Permalink

  Hello! I’m the relationship manager of Get Placing a content marketing company specializing in PR, SEO, and content strategy. We work with startups and established businesses on boosting their online visibility. I came across your website today and I want to start a relationship. We are interested in running some sponsored/guest posts with you. Could you respond me via email? We want to start asap and aim a long-term relationship.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *