CES 2019 – NAS pentru living, de la QNAP

Qnap prezintă la CES 2019 în Las Vegas dispozitivul de stocare în rețea QNAP SilentNAS HS-453DX cu conectivitate 10GbE, suport M.2 SSD și pentru redare video 4K prin HDMI 2.0. 

Acesta este echipat cu un procesor Intel Celeron J4105 quad-core tactat la 1.5 GHz, cu 4GB sau 8GB memorie RAM DDR4 iar stocarea se face pe HDD-uri și SSD-uri M.2 (două sertare SATA 6Gb/s de 3.5 inci și două sloturi SSD M.2 2280 SATA 6Gb/s).

Unitatea Qnap SilentNAS funcționează pe o arhitectură fără ventilator, este silențios și arată foarte bine, așa că poate fi așezat fără probleme într-un living, lângă televizorul cu ecran mare. În plus, are ieșire HDMI 2.0 (4K 60Hz), capacități de transcodare 4K în timp real și conectivitate 10GbE de înaltă viteză, astfel că permite redarea de formate multimedia, pe lângă funcțiile clasice de partajare a datelor sau pentru backup.

QNAP SilentNAS HS-453DX este expus la standul Innovation Awards Showcase de la CES 2019, în perioada 8 -11 ianuarie 2019, în Las Vegas, Nevada.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *