CES 2019 – Camere noi, cu parfum retro, de la Kodak

Kodak prezintă la CES 2019 două camere foto instant, care permit imprimarea imediată a fotografiilor prin tehnologie Zero Zink.

Kodak Smile Classic Instant Print Digital Camera are un viewfinder retractabil, slot MicroSD, timer de până la 10 secunde și poate imprima fotografii la dimensiuni de 3.51 x 4.25 inchi pe hârtie KODAK ZINK Sticky-Backed Photo Paper. De asemenea, poate printa fotografii de pe un smartphone prin intermediul aplicației Kodak Instant Print Companion.

Kodak Smile Classic camera costă aproximativ 150$.

Modelul 10MP Kodak Smile Instant Print Digital Camera are ecran LCD, funcție timer de până la 10 secunde, auto-flash și slot MicroSD. Printează fotografii tot prin intermediul tehnologiei ZINK Zero Ink.

Costă aproximativ 100 de dolari.

Sunt curios cât de bine se văd fotografiile printate prin intermediul acestei tehnologii. Poate s-a mai avansat, pentru că pe mine nu m-a mulțumit din punct de vedere calitativ când am folosit o imprimantă de acest gen acum câtiva ani.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *