CES 2019 – LG prezintă primul televizor OLED care se rulează

LG prezintă la CES 2019 în Las Vegas primul televizor OLED care poate fi rulat, într-un concept care mi se pare o idee bună. L-aș vedea în casele/vilele/palatelor celor din anumite sfere sociale.

Practic, televizorul iese sau se ascunde prin rulare într-o carcasă/cutie care găzduiește componentele principale pentru procesare și sistemul audio. O idee foarte bună, din punctul meu de vedere, cu aplicații în diverse situații de amenajare interioară, a spațiilor de locuit sau a celor office/comerciale.

Practic, acest LG SIGNATURE OLED TV R oferă trei opțiuni diferite de utilizare – Full View, Line View si Zero View.

În Full View ecranul este deschis complet, pregătit pentru vizionare la o calitate excelentă a imaginilor video. Utilizatorii pot da comenzi vocale prin intermediul aplicațiilor Amazon Alexa sau pot beneficia de suportul Apple AirPlay 2 pentru a reda videoclipuri de pe iTunes sau din alte aplicații.

În Line View ecranul lui LG SIGNATURE OLED TV R este parțial derulat, și afișează funcții precum Clock, Frame (pentru fotografii), Mood, Music și Home Dashboard.

În Zero View, toți cei 65 de inch ai televizorului LG SIGNATURE OLED TV R sunt ascunși vederii, pliați în baza aparatului. Chiar și în Zero View, utilizatorii se pot bucura de muzică și continut audio redat prin sistemul audio Dolby Atmos de 100W cu emisie frontală pe 4.2 canale. Practic devine un sistem audio wireless în toată regula.

Nu s-a specificat când va fi disponibil comercial. Și sunt curios la câte cicluri de rulare poate face față…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *