CES 2019 – Royole FlexPai, tabletă cu ecran flexibil disponibilă comercial

Tot aud de ceva timp de smartphone-urile cu ecran tactil, care vor apărea cică în curând. Personal nu văd o utilitate reală pentru acest gen de tehnologie dar cine știe, poate că mă înșel. Dar nici prototipuri viabile nu am sesizat momentan la vreun mare dezvoltator de electronice.

În ciuda așteptărilor de la marii producători telecom/IT, prima tabletă funcțională și disponibilă comercial cu ecran flexibil vine de la un nume necunoscut în această industrie – Royole.

Aceștia arată la CES 2019 în Las Vegas noua tabletă Royole FlexPai cu ecran flexibil de 7.8 inchi. Drept, ecranul flexează în exterior, nu la interior, cum ar fi logic, iar raza curbei de pliere nu este tocmai mititică. Parcă ar fi un portofel imens. Chiar dacă nu este subțirică sau compactă, rămâne totuși prima apariție a unui echipament cu ecran flexibil disponibil comercial.

Am găsit pe internet și un video cu tableta Royole FlexPai

Specificații tehnice Royole FlexPai

  • Ecran de 7.8 inchi cu aspect 4:3 și rezoluție de 1920×1440 pixeli
  • Când ecranul este pliat se împarte în alte trei – primul 16:9/810×1440 pixeli, al doilea de 18:9/720×1440 pixeli și pe muchie unul cu 21:6/390×1440 pixeli
  • Partea de pe muchie permite afișarea notificărilor
  • Are două camere, una de 20Mpix și o alta de 16Mpix

Royole FlexPai este disponibilă comercial aici, cu prețuri de 1388 Euro pentru modelul cu stocare de 128GB și de 1540 Euro pentru cel de 256GB.

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *